bouwbedrijf Groningen

Rudolphie Bouw

Jouw droomhuis laten bouwen woning verbouwing afbouw of montage wil je natuurlijk zorgeloos realiseren. Wij zijn Vakdiploma Aannemer bouw- en Infrabedrijf van Bouwend Nederland KOB gecertificeerd met jaren lange ervaring in de bouwsector “Sinds 1999″.

Vakkundig Advies

Bouw Meedenkers

Bouw Vakmanschap

Budget gericht

Wij helpen jou graag met ons bouwbegeleiding proces

Op huis verkenningsfase

Na je vrijblijvende contact aanvraag komen we graag bij je langs op huisbezoek. Tijdens deze verkenningsfase voorzien we je van onze adviezen met betrekking tot het bouwen van jouw droom woning grote verbouwing of kleinere klus. Wij staan bekend om onze kracht van vakmanschap advies, meedenken, creatief en werken binnen het voor jouw haalbare budget.

Bouw Calculatie
op prijs / kwaliteit

Mochten je wensen al bekend zal tijdens advisering ook de benodigde werkzaamheden worden ingemeten. Op die manier kunnen we een overzichtelijke schets / bouw plan ontwerp opmaken en jou een nauwkeurige kosten calculatie presenteren. Bij ons staat prijs / kwaliteit hoog in het vaandel.

Bouw financiering budget

Welke bouwkosten zijn voor jou haalbaar? De prijs / kwaliteit verhouding houden we nauwlettend in de gaten. Dit omdat vaak de wenslijst groter is dan het budget van de klant. Door onze jaren lange ervaring in productkennis goede alternatieven en onze eigen montage vakmanschap slagen we er in om toch realistische bouw budgetten te halen.

Bouwvoorbereiding & Planning

Als we samen het bouwplan uitvoerig hebben besproken, werktekeningen en prijsopgave bekend zijn zullen wij bij opdracht overgaan en het werk voorbereiden uitwerken en starten met de planning van het gehele bouwtraject. Planningen van derde partijen zoals productleveringen is een nauwlettende taak van ons. Om met jou hier duidelijk over te communiceren zal het gehele plan naar complete afronding worden gepland en door ons worden uitgezet, zodat er ruimte en aandacht voor jou ontstaat voor een plezierig succesvol voltooid bouwproject.

Jouw Gewenste bouw levertijd

Door externe factoren is de door jouw gewenste startdatum of levertijd niet altijd haalbaar. Jij kan bijvoorbeeld ook niet altijd de levertijden bepalen wanneer jouw bestelde producten van leveranciers worden geleverd omdat je daar afhankelijk van bent.

Start van jouw bouw droom

De bouw uitvoering gaat eindelijk van start, dat moet voor jou een feestje zijn. Er gaat hoogstwaarschijnlijk een lang verwachte droom in vervulling. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je door weinig bouwkundige kennis misschien periodes ondervind van een onzeker zwaar gevoel. Je wilt natuurlijk dat het bouwproces geheel zorgeloos verloopt. Hierover maken wij met tussentijds afspraken om alle vragen te mailen of tijdens het proces veel te overleggen en transparant met jou te communiceren. Samen gaan we voor een fijn een succesvol eindproces.

Bouw Oplevering

Je zult ongetwijfeld tussentijds ontzettend nieuwsgierig zijn en ook weleens bouwkundige elementen zien waar je vragen over hebt of meer van wilt weten. Hiervoor hebben we een tussentijdse oplevering, daarop volgt uiteindelijk de finale oplevering dag. Tijdens deze belangrijke dag lopen we alle punten bij langs om samen de bouw oplevering naar alle tevredenheid af te ronden.

Benieuwd naar onze kosten?

Verstuur gerust een vrijblijvende offerte of contact aanvraag.

Pin It on Pinterest

Share This