Renovatiebedrijf Groningen

Rudolphie Bouw

Opzoek naar een aannemersbedrijf voor woning of gebouw renovatie? Wij kunnen al jouw onderhoud zorgeloos verzorgen. Wij zijn Vakdiploma Aannemer bouw- en Infrabedrijf van Bouwend Nederland KOB gecertificeerd met jaren lange ervaring in de bouwsector “Sinds 1999″.

Renovatie & onderhoud

Renovatie of onderhoud nodig voor je woning gebouw keuken badkamer vloer en meer? Wij zijn het ideale team bestaande uit vakmanschap all-round medewerkers. Ons specialisme is het compleet verzorgen van jou wensen van A tot Z.

Renovatieproject

Jouw renovatie en onderhoud project vraagt maatwerk. Al ons personeel is breed inzetbaar, voordat we alvorens starten met renoveren maken we een plan van aanpak die compleet is uit gewerkt. Tot de mogelijkheid behoort ook zowel bouwen buiten zijde tot de gehele binnenzijde inclusief de styling en inrichting.

Aardbeving schade?

Heb je aardbeving schade? Dat is natuurlijk zeer vervelend maar in de meeste gevallen weer in nieuwe staat te renoveren. Wij zijn gecertificeerd beving schade experts in gebieden van de provincie Groningen. Ondanks dat er beperkingen zijn in de uitvoering bij aardbeving bestendig bouwen lukt het ons door creatief meedenken jouw gewenste aardbeving bestendige woning te bouwen.

Benieuwd naar onze kosten?

Verstuur gerust een vrijblijvende offerte of contact aanvraag.

Pin It on Pinterest

Share This