Geschiedenis

Rudolphie Bouw

Sinds 1999” maar echter gaat de geboorte van RUDOLPHIE BOUW veel verder terug. Bedrijfseigenaar Hielko Rudolphie zijn opa en vader zijn de grondleggers van dit originele echte traditionele aannemer en bouwbedrijf. Zij hebben vele bouwwerken gebouwd in de noordelijke provincies Groningen Friesland Drenthe.

jong geleerd
is oud gedaan

Hielko Rudolphie is opgegroeid in de bouw en heeft altijd al van jongs af aan meegewerkt in zijn vaders bedrijf en hebben tussentijds voor 1999 de nodige ervaring opgedaan bij collega bedrijven, zowel in de bouw als montage en afbouw. Door deze jaren lange ervaring zijn we dan ook in het bezit van het vak diploma Aannemer bouw-en infrabedrijf van Bouwend Nederland (KOB).

Het bouw Team

Ons uitvoerend team bestaat uit vier man sterk samenwerkend met vaste team van onderaannemers waar we al meer dan 18 jaar mee samenwerken. Op kantoor en in de winkel zijn Sarah en Charlotta werkzaam. Ook adviseren zij en Hielko onder de bedrijfsnaam LIFESTYLE GRONINGEN. Wij zijn een team met allround medewerkers. Ons specialisme is het compleet verzorgen van jou wensen van A tot Z.

Breed inzetbaar

Al ons personeel is breed inzetbaar doordat we alvorens bouwen een plan maken die compleet is uit gewerkt. Zowel bouwen buitenzijde tot de gehele binnenzijde inclusief de styling en inrichting is hierbij mogelijk.

Benieuwd naar onze kosten?

Verstuur gerust een vrijblijvende offerte of contact aanvraag.

Pin It on Pinterest

Share This