Nieuwbouw woning Groningen

Rudolphie Bouw

Jouw nieuwbouw droom woning laten bouwen wil je natuurlijk zorgeloos realiseren. Wij zijn Vakdiploma Aannemer bouw- en Infrabedrijf van Bouwend Nederland KOB gecertificeerd met jaren lange ervaring in de bouwsector “Sinds 1999″.

Nieuwbouw woningen

Moet jouw droomhuis voldoen aan luxe en duurzaamheid? In samenwerking met Bouwbedrijf Glazenburg bouwen wij luxe duurzame woningen en bouwwerken.

In de eigen werkplaats worden onder optimale gecontroleerde omstandigheden duurzame houtskelet-elementen gemaakt, die op de bouwplaats gemonteerd en afgewerkt worden. Dakkapellen worden zelfs volledig geprefabriceerd in de werkplaats en meestal in slechts één dag bij jou geplaatst!

Duurzame materialen

Samen kiezen wij expliciet voor het toepassen van duurzame materialen zoals houtskelet woning elementen. Dit zorgt voor een eerlijk, hoogwaardig en gezond eindproduct.

Bouwen jullie ook aardbevingsbestendig?

Voor de huidige situatie in de aardbeving gebieden van de provincie Groningen, kunnen wij ons voorstellen dat je hier naar vraagt. Uiteraard bouwen wij aardbeving bestendig en zijn dan ook gecertificeerd beving schade experts. Ondanks dat er beperkingen zijn in de uitvoering bij aardbeving bestendig bouwen lukt het ons door creatief meedenken jouw gewenste aardbeving bestendige woning te bouwen.

Benieuwd naar onze kosten?

Verstuur gerust een vrijblijvende offerte of contact aanvraag.

Pin It on Pinterest

Share This